![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEgVEyvDzDMT946dbTQczg4fPedRODPOX7V0OGkdOzn5Qlnhl5jPo5ZfOIkVtU236DgCxT8ro4oVPw60HV1MzKhZW-URz7Aa6HECFVJvDXrnV7GGwiQZ9GfLz7oCFfP14vctruV10y4AfCI/s280/Picture+296.jpg)
Приготвяне: водата и захарта завират на котлона и към тях се прибавят сладкарската боя, ванилията, бисквитите и орехите. Разбърква се много добре. Отстранява се от котлона когато тестото е готово за оформяне, като се внимава да не загори. Оставя се да изстине. Ако лепне може да се доомеси с още млени орехи. Когато е изстинало става като пластелин, оформят се ягодки, овалват се в захар и се забождат листенцата от чемшир.