Продукти: 250 гр. кайма, 1 картоф, 1 морков, 1 глава лук, 1 филия хляб, кашкавал, магданоз, сол, черен пипер
Приготвяне: Морковът, картофът и лукът се обелват и настъргват. Омесват се с каймата и останалите продукти.
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhnWD1rkY5pm7LGFi9Z_54dv9dCS-HL2iTWOWp0ONNZG34SWKoBg7ks_qDL1Somrxb80eeLGMOVjMhaBbY8aup3iC5L6R5Bm1oi3Ro2Md9j3f0ie_klI2Zq0lIe0RfyhzpetFgBJECCoTM/s320/Picture+110.jpg)
Оформят се ямки като гнезда, в които се чуква по едно сурово яйце. Запичат се.